+90 312 215 25 26
tursablisesi@tursab.org.tr
Anasayfa
Hakkımızda
İstatistik
Kurucumuz
Okul Müdürümüz
Atatürk Köşesi
Tarihçe
Vizyonumuz Misyonumuz
Mezunlarımız
Öğretmenlerimiz
Kasım Ayı Yemek Menüsü
İşletmelerde Beceri Eğitimi
Okulum Temiz
Bölümler
Konaklama ve Seyahat Hizmetleri
KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Uygulamalarımız
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
Yiyecek İçecek Uygulamaları
Etkinliklerimiz
Akademik
Projeler
Sınav Takvimi
Ders Programı
2024- 2028 Stratejik Plan
Rehberlik
İletişim
Anasayfa
Hakkımızda
İstatistik
Kurucumuz
Okul Müdürümüz
Atatürk Köşesi
Tarihçe
Vizyonumuz Misyonumuz
Mezunlarımız
Öğretmenlerimiz
Kasım Ayı Yemek Menüsü
İşletmelerde Beceri Eğitimi
Okulum Temiz
Bölümler
Konaklama ve Seyahat Hizmetleri
KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Uygulamalarımız
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
Yiyecek İçecek Uygulamaları
Etkinliklerimiz
Akademik
Projeler
Sınav Takvimi
Ders Programı
2024- 2028 Stratejik Plan
Rehberlik
İletişim
Yiyecek İçecek Uygulamaları
10 -A Sınıfı Aşçılık Uygulama Dersi
10 -B Sınıfı Aşçılık Uygulama Dersi
10-B Sınıfı Aşçılık Uygulama Dersi
10-A Sınıfı Aşçılık Uygulama Dersi
10-B Sınıfı Aşçılık Dersi
9 - A Sınıfı Aşçılık Dersi
10-A Sınıfı Aşçılık Dersi
9-B Sınıfı Aşçılık Dersi
9/B Sınıfı Aşçılık Dersi 👉 Pizzalar🍕🍕🍕
9-A Sınıfı Aşçılık Dersi
9-B Sınıfı Aşçılık Dersi
9-A Sınıfı Uygulama Sınavı
9-B Sınıfı Uygulama Sınavı
9-A Sınıfı Aşçılık Dersi
9. Sınıf Mutfak Dersi
9-A Sınıfı Aşçılık Dersi
12/A Sınıfı Aşçılık Dersi
9-B Sınıfı Aşçılık Dersi
11/A Sınıfı Aşçılık Dersi
11/B Sınıfı Aşçılık Dersi
9/A Sınıfı İçecekler
9/B Sınıfı İçecekler
12. Sınıf Aşçılık Dersi
10-B Sınıfı Aşçılık Dersi
9/A sınıfı öğrencilerimiz Temel Yiyecek Üretimi ve Servis Atölyesi dersi
10-A Sınıfı Aşçılık Dersi
9/B sınıfı öğrencilerimiz Temel Yiyecek Üretimi ve Servis Atölyesi dersi
10-B Sınıfı Aşçılık Dersi
👩🍳🧑🍳10-A Sınıfı Aşçılık Dersi
🧑🍳9-B Sınıfı👩🍳
🧑🍳9-A Sınıfı👩🍳
10-B Sınıfı Aşçılık Dersi
10-A Sınıfı Aşçılık Dersi
9/A Sınıfı Servis Hazırlıkları Dersi
9. Sınıf Mutfak Dersi
9. Sınıf Mutfak Dersi
11. Sınıf Mutfak Dersi
11. Sınıf Mutfak Dersi
10. Sınıf Mutfak Dersi
9. Sınıf Mutfak Dersi
10. Sınıf Mutfak Dersi
11. Sınıf Mutfak Dersi
9. Sınıf Mutfak Dersi
12. Sınıf Mutfak Dersi
9. Sınıf Mutfak Dersi
👩🍳👨🍳11. Sınıf Mutfak Dersi
👨🍳👩🍳 10. Sınıf Uygulama Dersi
12. Sınıf Uygulama Dersi
9/A sınıfı öğrencilerimiz Temel Yiyecek Üretimi ve Servis Atölyesi dersinde
10-A Sınıfı Aşçılık Dersi
🧑🍳👩🍳9/B sınıfı öğrencilerimiz Temel Yiyecek Üretimi ve Servis Atölyesi dersinde
10-A Sınıfı Aşçılık Dersi
9-B Sınıfı👩🍳
9-A Sınıfı👩🍳
10-B Sınıfı Aşçılık Dersi
10-A Sınıfı Aşçılık Dersi
9/A Sınıfı Servis Hazırlıkları Dersi
11. Sınıf Mutfak Dersi
11. Sınıf Mutfak Dersi
10. Sınıf Mutfak Dersi
9. Sınıf Mutfak Dersi
10. Sınıf Mutfak Dersi
11. Sınıf Mutfak Dersi
9. Sınıf Mutfak Dersi
12. Sınıf Mutfak Dersi
👨🍳👩🍳 9. Sınıf Mutfak Dersi
👩🍳👨🍳11. Sınıf Mutfak Dersi
👨🍳👩🍳 10. Sınıf Uygulama Dersi
👩🍳👨🍳12. Sınıf Uygulama Dersi
👨🍳👩🍳9. Sınıf Uygulama Dersi
👩🍳👨🍳10.Sınıf Uygulama Dersi
👩🍳👨🍳 12. Sınıf Uygulama Dersi
👨🍳👩🍳 11. Sınıf Uygulama Dersi
👩🍳👨🍳Yiyecek İçecek Hizmetleri 10/B Sınıfı Uygulama Dersimiz
👩🍳👨🍳 🍳 Yumurta Pişirme Teknikleri
😋 Beşamel Soslu ve Domates Soslu Tavuklu Krep Sarma 😋 Vişne Jöleli Muhallebi
👨🍳👩🍳 👉 Beşamel Sos, Domates Sos ve Türeyenleri
🔪Doğrama Teknikleri
👩🍳👨🍳 Sıcak Sebze Yemekleri
Makaron
👩🍳👨🍳Zeytinyağlılar
Mezeler
Pişirme Teknikleri
Köfteler
Et Pişirme Teknikleri
Öğrencilerimizden Leziz mi Leziz Yeni Performanslar…
”Ciğer Sarma,Ciğer Şiş,Arnavut Ciğeri Söğüş Dil”
Etüve Pişirme Yöntemi Bouilli Pişirme Yöntemi ve Roti Pişirme Yöntemleri
Öğrencilerimizden Leziz mi Leziz Yeni Performanslar…
Gözü Mutfakta Aklı Şeflikte Olan Öğrencilerimizden “Mantı”
Pasta Keki için Malzemeler
ÖĞRENCİLERİMİZDEN LEZİZ Mİ LEZİZ YENİ PERFORMANSLAR (ÇORBA ÇEŞİTLERİ)…..
ÖĞRENCİLERİMİZDEN LEZİZ Mİ LEZİZ YENİ PERFORMANSLAR…..
Bugünkü Uygulama Dersimizden Birbirinden Lezzetli Unlu Mamuller…..
BUGÜNKÜ UYGULAMA DERSİMİZDEN BİRBİRİNDEN LEZZETLİ TATLAR…..
ÖĞRENCİLERİMİZDEN LEZİZ Mİ LEZİZ YENİ PERFORMANSLAR…
BUGÜNKÜ UYGULAMA DERSİMİZDEN BİRBİRİNDEN LEZZETLİ TATLAR…..
ÖĞRENCİLERİMİZDEN LEZİZ Mİ LEZİZ YENİ PERFORMANSLAR (ÇORBA ÇEŞİTLERİ)…..
ÖĞRENCİLERİMİZDEN LEZİZ Mİ LEZİZ YENİ PERFORMANSLAR ”Fındık Lahmacun, Böğürtlenli Cheesecake, Oreolu Cheesecake Tiramisu”
Midye böreği, Mantar kurabiye, Sarıyer böreği, Havuçlu tarçınlı kek ,Tavuklu volovan
Gözü Mutfakta Aklı Şeflikte Olan Öğrencilerimizden “Yumurta Pişirme Teknikleri”
Midye Şiş, Poche Balık Izgara, Balık Tava, Balık Çorabası
Gözü Mutfakta Aklı Şeflikte Olan Öğrencilerimizden “#kostarkurabiye #kurabiye #unkurabiyesi #kakaolukek #peynirlipoğaça”
Gözü Mutfakta Aklı Şeflikte Olan Öğrencilerimizden “Krep Pancakei”
2019-2020 Beceri Eğitimi Sınavımız
12-A Yiyecek-İçecek Hizmetleri Tavuk Göğsü-Sütlaç-Kazandibi
11-B Yiyecek İçecek Hizmetleri Sınıfımızın Mutfak Uygulamaları Dersinden
11-A Yiyecek-İçecek Hizmetleri Sınıfı Mutfak Uygulamaları Dersimizden kareler… 👩🍳👨🍳
10.Sınıflar Temel Yiyecek Üretimi Dersimizden:)
12-A Yiyecek İçecek Hizmetleri Sınıfı Mutfak Uygulamaları. #magnoliatatlısı #kızarmışdondurma #çilekliirmiktatlısı #çikolatalısufle #pannacotta
11-A Yiyecek İçecek Hizmetleri Sınıfı Temel Hamur Teknikleri-Mayalı ürünler
12-A Tatlı Yapım Teknikleri Dersimizden… #kayısıtatlısı #ayvatatlısı
11-A Yiyecek İçecek Hizmetleri Sınıfı #bagel #donat # haşhaşlıçörek #tahinliçörek
11-B yiyecek içecek hizmetleri sınıfı. #soslar #bechamelsos #soğuktereyağısosu #mayonezsos
11-A Yiyecek İçecek Hizmetleri Sınıfı. Mezgit Fileto üzerine Tartar Sosu ve Çerkez Tavuğu
Pizza Yapımı, Temel Hamur Teknikleri, 11-A
12-A Meyve salatası (yaz/kış meyveleri ile), meyveli kup, lokma, waffle, chiros.
11-A Simit Çeşitleri
11-A Yiyecek İçecek Hizmetleri #Hollandez soslu brokoli salatası #Domates soslu fettuccine alfredo.
11-B Mutfak Uygulamaları
12-A Mutfak Uygulamaları
11. Sınıflar Uygulama Sınavından Kareler
12-A Tatlı Yapım Teknikleri
11-A Sınıfı #kısır #içliköfte #mercimeksalatası
11-B Temel Hamur Teknikleri- Mayalı Ürünler #bazlama #gözleme
12-A Tatlı Yapım Teknikleri #tiramisu #cheesecake
11-A #çiğbörek #mantı #lazanya
12-B Tatlı Yapım Teknikleri #damlaçikolatalıkek #berliner
11-A #portakallılevrek #hamsilipilav #fırındapalamut #içliköfte
12 B sınıfı #Etlidolmalar #enginarlietlisarma #kurubiberdolması #patlıcandolması kabakdolması
#süngerkek #rulokek #yaşpasta
#anılşefinziyareti #meyvetabağı #meyvesüsleme
11B #sushiyapımı #uzakdoğumutfağı
#ahtapotyapımı #ahtapotkızartma #ahtapothaşlama
Şef Tuna AKTAN ile Mutfak Uygulamamız
9 YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ SINIFI-Ürünler; Limonlu kurabiye, kanepe, kıymalı mini börek , browni içecekler: blue devil, mojito , rain bowl , meyve suyu kokteylleri Konu; İçecekler ve içecekler ile tüketilen aperitif yiyecekler.
11 YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ SINIFI- Etler konusu tavukların parçalanması ve yemeklik kullanılması konusu Ürünler; Piliç Topkapı , Piliç Pane
10 YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ SINIFI Öğrencilerimizin Temel Yiyecek Üretimi Dersi’nden. Doğrama ve Kesme Yöntemleri
11 Yiyecek İçecek Hizmetleri Sınıfı – Temel Hamur Teknikleri Dersi Bagel, Donut, Biscotti ve Fıstıklı Kurabiye
12 Yiyecek İçecek Hizmetleri Sınıfı – Türk Mutfağı Yemekleri Dersi-Mantılar, Makarnalar, Hamur hazırlama konusu. Ürünler: Tepsi Mantı, Adaçaylı Ravioli, Ispanaklı Peynirli Ravioli, Kayseri Mantısı
9 Yiyecek İçecek Hizmetleri Sınıfı – Konu ; Berrak, taneli , kremalı, püreli çorbalar. Ürünler: Minestrone Çorbası, Kremalı Mantar Çorbası , Ezme Mercimek Çorbası ,Terbiyeli Köfte Çorbasi , Ravioli kıymalı
11 Yiyecek İçecek Hizmetleri Sınıfı – Konu : Balıklar su ürünleri temizleme fileto çıkarma pişirme yöntemleri. Ürünler: Sıcak tereyağlı limon soslu çipura, hamsi kuşu, hamsi dolma, balık köftesi
12 Yiyecek İçecek Hizmetleri Sınıfı – Konu; Türk Mutfağına özgü makaranalar mantılar Ürün; patatesli-kıymalı hingel
10 Yiyecek İçecek Hizmetleri Sınıfı – Temel yiyecek üretimi dersi, sebze garnitürleri hazırlama konusu
11 Yiyecek İçecek Hizmetleri Sınıfı -Temel Hamur Teknikleri Dersi – Konu: Pizza yapımı
11 Yiyecek İçecek Hizmetleri Sınıfı Mutfak Uygulamaları Dersi Konu : Pişirme Teknikleri Ürünler: Ciğer Pane, Arnavut Ciğeri, Güveç, Sebze Graten, Rulo Köfte
9-A Sınıfı Temel yiyecek üretimi ve servis dersi Yumurtalar konusu.
11-A KONU: Pilavlar Salatalar Ürünler: Çin salatası (mor renkli salata ) Nohut salatası, perde pilavı , tavuklu meyhane pilavı , köz patlıcan salatası
Temel yiyecek üretimi dersi Bademli ıspanak çorbası Kremalı mantar çorbası Kremalı karnabahar çorbası Patates glaze Tuzlu kurabiye
11 Yiyecek İçecek Hizmetleri Dersi -Temel hamur teknikleri Ürünler: gözleme paçanga böreği çiğ börek gül böreği
12 Yiyecek İçecek Hizmetleri- Tatlı Yapım Teknikleri Ürünler: kup Helen Lokma Pişmaniye
11. Sınıf Temel hamur işleri, Rulo pasta alman pastası harf pasta