+90 312 215 25 26
tursablisesi@tursab.org.tr
Anasayfa
Hakkımızda
İstatistik
Kurucumuz
Okul Müdürümüz
Atatürk Köşesi
Tarihçe
Vizyonumuz Misyonumuz
Mezunlarımız
Öğretmenlerimiz
Aralık Ayı Yemek Menüsü
İşletmelerde Beceri Eğitimi
Okulum Temiz
Bölümler
Konaklama ve Seyahat Hizmetleri
KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Uygulamalarımız
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
Yiyecek İçecek Uygulamaları
Etkinliklerimiz
Akademik
Projeler
Sınav Takvimi
Ders Programı
2024- 2028 Stratejik Plan
Rehberlik
İletişim
Anasayfa
Hakkımızda
İstatistik
Kurucumuz
Okul Müdürümüz
Atatürk Köşesi
Tarihçe
Vizyonumuz Misyonumuz
Mezunlarımız
Öğretmenlerimiz
Aralık Ayı Yemek Menüsü
İşletmelerde Beceri Eğitimi
Okulum Temiz
Bölümler
Konaklama ve Seyahat Hizmetleri
KONAKLAMA VE SEYAHAT HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Uygulamalarımız
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri
YİYECEK VE İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
Yiyecek İçecek Uygulamaları
Etkinliklerimiz
Akademik
Projeler
Sınav Takvimi
Ders Programı
2024- 2028 Stratejik Plan
Rehberlik
İletişim
10-A Sınıfı Aşçılık Dersi
10-A Sınıfı Aşçılık Dersi
Konu: Et Yemekleri
Çökertme Kebabı
Arnavut Ciğeri
Et Sote