Zoom Meeting Dersleri Hakkında

Değerli Velilerimiz,
Sevgili Öğrenciler,

Yeni tip Coronavirus Pandemisi sebebiyle okulların açılışına kadarki dönemde verimli ders çalışmanıza katkı sağlayacağını düşündüğümüz “Uzaktan online eğitim programını” 01.04.2020 tarihinde başlatıyoruz.

Öğrencilerimizin programa uymasını ve sizlerin de teşvik etmesini önemle rica ederim.

Bunun için öğrencilerimizin bilgisayarlarına “Zoom Meeting” programını ücretsiz indirmeleri gerekiyor. Programın kullanımı ücretsizdir. Öğrencilerimiz ders programı çerçevesi içerisinde canlı olarak sınıf ortamında dersleri kendi öğretmenlerinden takip edeceklerdir.

Sınıf öğretmenlerimiz ve ders öğretmenlerimiz öğrencilerimizle Whatsapp grubu oluşturmuşlardır.

Bu programla öğrencilerimizi öğretmenlerimizle canlı sınıf ortamında buluşturmuş olacağız.

Sağlıklı günler dilerim.

S.Osman AYKUT