11 Yiyecek İçecek Hizmetleri Dersi -Temel hamur teknikleri Ürünler: gözleme paçanga böreği çiğ börek gül böreği14 Nisan 2021
Temel yiyecek üretimi dersi Bademli ıspanak çorbası Kremalı mantar çorbası Kremalı karnabahar çorbası Patates glaze Tuzlu kurabiye14 Nisan 2021
11-A KONU: Pilavlar Salatalar Ürünler: Çin salatası (mor renkli salata ) Nohut salatası, perde pilavı , tavuklu meyhane pilavı , köz patlıcan salatası14 Nisan 2021
9-A Sınıfı Temel yiyecek üretimi ve servis dersi Yumurtalar konusu. Ürünler : Yumurta haşlama dereceleri (lop ,rafadan, kayısı) , Sahanda yumurta , poshe ,çılbır, krep, pankek, omlet14 Nisan 2021
11 Yiyecek İçecek Hizmetleri Sınıfı Mutfak Uygulamaları Dersi Konu : Pişirme Teknikleri Ürünler: Ciğer Pane, Arnavut Ciğeri, Güveç, Sebze Graten, Rulo Köfte28 Mart 2021
10 Yiyecek İçecek Hizmetleri Sınıfı – Temel yiyecek üretimi dersi, sebze garnitürleri hazırlama konusu26 Mart 2021
12 Yiyecek İçecek Hizmetleri Sınıfı – Konu; Türk Mutfağına özgü makaranalar mantılar Ürün; patatesli-kıymalı hingel26 Mart 2021
11 Yiyecek İçecek Hizmetleri Sınıfı – Konu : Balıklar su ürünleri temizleme fileto çıkarma pişirme yöntemleri. Ürünler: Sıcak tereyağlı limon soslu çipura, hamsi kuşu, hamsi dolma, balık köftesi26 Mart 2021
9 Yiyecek İçecek Hizmetleri Sınıfı – Konu ; Berrak, taneli , kremalı, püreli çorbalar. Ürünler: Minestrone Çorbası, Kremalı Mantar Çorbası , Ezme Mercimek Çorbası ,Terbiyeli Köfte Çorbasi , Ravioli kıymalı26 Mart 2021
12 Yiyecek İçecek Hizmetleri Sınıfı – Türk Mutfağı Yemekleri Dersi-Mantılar, Makarnalar, Hamur hazırlama konusu. Ürünler: Tepsi Mantı, Adaçaylı Ravioli, Ispanaklı Peynirli Ravioli, Kayseri Mantısı26 Mart 2021
11 Yiyecek İçecek Hizmetleri Sınıfı – Temel Hamur Teknikleri Dersi Bagel, Donut, Biscotti ve Fıstıklı Kurabiye26 Mart 2021
10 YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ SINIFI Öğrencilerimizin Temel Yiyecek Üretimi Dersi’nden. Doğrama ve Kesme Yöntemleri7 Mart 2021
11 YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ SINIFI- Etler konusu tavukların parçalanması ve yemeklik kullanılması konusu Ürünler; Piliç Topkapı , Piliç Pane7 Mart 2021
9 YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ SINIFI-Ürünler; Limonlu kurabiye, kanepe, kıymalı mini börek , browni içecekler: blue devil, mojito , rain bowl , meyve suyu kokteylleri Konu; İçecekler ve içecekler ile tüketilen aperitif yiyecekler.7 Mart 2021
12 B sınıfı #Etlidolmalar #enginarlietlisarma #kurubiberdolması #patlıcandolması kabakdolması14 Nisan 2021
11-A Yiyecek İçecek Hizmetleri #Hollandez soslu brokoli salatası #Domates soslu fettuccine alfredo.14 Nisan 2021
11-A Yiyecek İçecek Hizmetleri Sınıfı. Mezgit Fileto üzerine Tartar Sosu ve Çerkez Tavuğu14 Nisan 2021
11-B yiyecek içecek hizmetleri sınıfı. #soslar #bechamelsos #soğuktereyağısosu #mayonezsos14 Nisan 2021
12-A Yiyecek İçecek Hizmetleri Sınıfı Mutfak Uygulamaları. #magnoliatatlısı #kızarmışdondurma #çilekliirmiktatlısı #çikolatalısufle #pannacotta14 Nisan 2021
Gözü Mutfakta Aklı Şeflikte Olan Öğrencilerimizden “#kostarkurabiye #kurabiye #unkurabiyesi #kakaolukek #peynirlipoğaça”22 Mart 2021
ÖĞRENCİLERİMİZDEN LEZİZ Mİ LEZİZ YENİ PERFORMANSLAR ”Fındık Lahmacun, Böğürtlenli Cheesecake, Oreolu Cheesecake Tiramisu”14 Nisan 2021