Okulumuzdaki Dezenfeksiyon İşlemleri Hakkında

Değerli Velilerimiz,

Sevgili Öğrencilerimiz,

Tüm Dünyayı ve Ülkemizi de etkileyen Covid-19 Virüs sebebiyle Sağlık Bakanlığı ve Milli  Eğitim Bakanlığının aldığı önlemlerle ve 12 Mart 2020 tarihinde Ankara’da yapılan Müdürler Toplantısı’nda alınan kararları Özel TÜRSAB Koleji olarak bizler de bu virüsle mücadele kapsamında hijyen uygulamalarına derhal 13 Mart 2020 tarihinde başladık. Okulumuzun her yerini önerilen solüsyonlarla dezenfekte ettik ve düzenli olarak dezenfekte etmeye de devam ediyoruz. Okul girişinden başlayarak uygulama atölyeleri, konferans salonu, öğretmenler odası, mutfaklar, derslikler, ortak kullanım alanları hiçbir detay atlanmadan Sağlık Bakanlığı onaylı Milli Eğitim Bakanlığı tavsiyeli özel dezenfekte malzemeleri ile temizlenmekte ve dezenfekte edilmektedir.

Toplumsal yeni tip Coronavirüs Pandemisi ile mücadelemiz adına alınan tedbirlere her konuda uyduğumuzu bildirir, sağlıklı günler dileriz.

Lütfen evde kalın

Sağlıklı kalın