Okul Müdürümüzün Mesajı!

Değerli Velilerim,

Yaşıyor olduğumuz çok önemli bu süreçten inşallah en az zararla çıkacağız. Sizlerin sağduyuları ile hem kendinizin hem de çocuklarımızın sağlığı için lütfen evde kalın.

10.ve 11. sınıf öğrencilerimizin yönetmelik gereği 17 Nisan itibarıyla teorik eğitimleri sona erecekti ve 4 Mayıs tarihi itibarıyla staja başlayacaklardı. Milli Eğitim Bakanımızın televizyondaki açıklaması üzerine 30 Nisan tarihine kadar uzaktan eğitimle derslere devam edilecektir. Ancak bizim statümüzde bulunan Turizm otelcilik okullarının durumu sanırım henüz fark edilmemiş. Bu gün bu durumu Bakanlığımızla iletişime geçerek gelişmeyi sizlere bildireceğim.

Öğrencilerimizin 2.sınavlarıyla ilgili bilgiyi de Bakanlıktan gelecek talimat çerçevesinde sizlere yine ileteceğim.

12. sınıf öğrencilerimizin derslerinin kesim tarihi ve mezuniyet tarihini Bakanlığımızla görüşüp sizlere web sitemizden duyuracağım.

Lütfen müsterih olun. Hepimiz için önce sağlığımız önemlidir. Öğrencilerimiz de endişelenmesinler. Milli Eğitim Bakanlığının uyguladığı uzaktan eğitim sisteminde verilen dersleri takip etsinler. Öğretmenlerimizin verdikleri etkinlikleri, ödevleri takip etsinler. Sizler de evde olarak lütfen çocuklarınızı dersleri izlemeleri konusunda teşvik ediniz. Önümüzdeki günlerde Bakanlığımızdan gelecek her türlü bilgiyi sizlerle web sitemizden paylaşacağım.

Öğrencilerimizin eğitimi Bakanlığımızdan gelen talimatlarla telafi edilir ancak sağlığımızın telafisi mümkün olmayabilir.

Lütfen okulumuzun internet sitesini sizler ve öğrencilerimiz takip ediniz. Her türlü gelişmeleri sizlere ve öğrencilerimize web sitemizden duyuracağım.

Lütfen evde kalın.

Sağlıcakla kalın