Okul Müdürümüzün Mesajı!

Değerli velilerim,
Sevgili öğrencilerim,
Okulların açılış tarihi,staja gidecek öğrencilerimizin durumu, mezun edeceğimiz öğrencilerimizin durumu gibi konularda henüz bakanlığımızdan gelen bir talimat bulunmamaktadır.Gerek EBA gerekse okulumuzun hazırladığı program çerçevesinde uzaktan eğitim sürecimiz devam etmektedir. Sevgili öğrencilerim lütfen her iki programı da titizlikle takip ediniz.Sizlere yararlı olan bu programları takip etmeyi alışkanlık haline getirmek önümüzdeki süreçte bir avantaj sağlayacaktır. Değerli velilerim,öğrencilerimizin her iki programı da takip etmeleri konusunda sizlerin de bize destek olmanızı önemle rica ediyorum. Önümüzdeki süreçte bir an evvel alışmaları onlara avantaj sağlayacaktır. İçinde yaşadığımız bu sıkıntılı günleri en kısa sürede atlatacağımıza olan inancım tamdır. Lütfen evde kalmayı sürdürelim. Motivasyonumuzu olumlu tutalım.Hepinize sevgi ve saygılarımla , sağlıklı günler diliyorum.

S. Osman Aykut-Okul Müdürü