BURSLULUK SINAVI KAYIT FORMU

ÖZEL TÜRSAB MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

OKULA KABUL, DÜZEY BELİRLEME VE BURSLULUK SINAVI

Sınavlarımız, okulumuzun 9. Ve 10. Sınıfları (Halen 8. Ve 9. Sınıfta okuyanlar) için 08.03.2020 Pazar Günü Saat 10.30’da Özel TÜRSAB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılacaktır.

• Sınav başvuruları 11.02.2020 – 05.03.2020 tarihleri arasında alınacaktır.

• Sınava katılmak isteyen öğrencilerin “Bursluluk Sınavı Kayıt Formu” nu doldurduktan sonra sınav tarihinden 3 (üç) gün önce mesai bitimine kadar okul müdürlüğünden “Sınav Giriş Kartı” almaları gerekmektedir.

• “Sınav Giriş Kartınızı” alabilmeniz için Nüfus Cüzdanı fotokopisi ve 2 (iki) adet vesikalık fotoğraf gerekmektedir.

• Sınavımız ücretsizdir.

• Sınavla ilgili detaylı bilgi okul yönetiminden alınabilir.

• Okul yönetiminden “Sınav Giriş Kartı” alınmadan yalnızca online olarak yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

• Sınavlarımıza katılacak tüm öğrencilere başarılar diliyoruz.

NOT: Öğrenciler sınavda iken velilere okul tanıtımı yapılacaktır.

Adres: Mebusevleri Mahallesi Ayten Sokak No:33 Tandoğan / AnkaraTÜRSAB KOLEJİ

İletişim: 0 (312) 215 25 26 – 0 (312) 215 25 27

Sınav Başvuru Formu

Öğrenci Adı (*)

Öğrenci Soyadı (*)

Öğrenci TC Kimlik No (*)

Öğrenci Doğum Tarihi (*)

Öğrenci Sınıfı (*)

Okulunuzun Adı (*)

Veli Ad Soyad (*)

Veli Telefon Numarası (*)

Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ilişkin yayımladığınız bilgilendirmeyi okudum. Kişisel verilerimin bilgilendirmede belirtilen kapsamda işlenmesini kabul ediyorum.